Da tærten skulle ud af ovnen væltede den, så der blev spildt lidt af det gode jordbærsnask. Det smagte heldigvis også udemærket udenfor tærten ^_^.
Fyldet:
- En håndfuld frosne jordbær
- 1 spsk blåbærmarmelade (min mormors hjemmelavede i dette tilfælde)
- 1 tsk sødemiddel
- 1 spsk mel
- 50 g becel (minarine)
- 60 g mel
- 1 tsk sød
- 1 knsp salt
Væden hældes fra de frosne jordbær (jeg hælder det på flaske, så har jeg jordbærsaft). Jordbær blandes med resten af ingredienserne, konsistensen skal være som grød.
Fyldet hældes i den bagte tærtebund og der lægges låg over. Husk at ridse i låget, så overskydende luft kan komme ud.
Bages ved 200 grader ca. 10 minutter, til låget er lysebrunt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar