søndag den 12. september 2010

Mad på SU - Fuldkornspasta med tomatsauce

Billig mad er en god ting. Skal det samtidig være nemt så er og bliver det her bare et sikkert hit.

  • Fuldkornspasta
  • Kyllingepølser
  • 1 dåse flået tomat
  • Hvidvinseddike
  • Olivenolie til stegning
  • Salt, peber, sød og chili

Kogt fuldkornspastan (det er måske billigere med alm. pasta, men fuldkorn mætter mere og kan også købes billigt i fx Fakta og Netto). Mens du venter på at vandet koger, skærer du kyllingepølserne i skiver (alle slags pølser kan bruges, kyllingepølserne er valgt udfra det lave kalorieindhold - og så kan jeg ret godt lide dem). De skiver der afviger for meget i størrelsen spises før de kommer på panden.
Steg pølserne i olien. Når de har taget farve koges panden af med et skvæt hvidvinseddike. De flåede tomater tilsættes. Der krydres med chili og en lille smule sød - godt med peber og så en smule salt. Nu skal der bare skrues ned for varmen og tomatsaucen med pølserne kan stille og roligt koge ind imens pastaen bliver færdig. Smag til før servering.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...