lørdag den 13. november 2010

Pastaretter og bh-størrelser

Puh det har været en hård aften. Har været på arbejde, hvor jeg passer en multihandicappet dame, og selvom det ikke som sådan er svært eller fysisk hårdt, er det virkelig udmattende.Og så var der lige cykelturen hjem på de 10 km. Heldigvis var modvinden ikke så slem, som jeg havde frygtet, og jeg vandt mit personlige kapløb med bussen.
Aftensmaden i dag blev meget simpel. Fuldkornspasta med champignonsauce, bare en simplere variant af retten fra i går egentlig. Fremgangsmåden er præcis den samme, bare kun med champignons.


Nem su-pasta med grøntsager

  • 1 håndfuld spaghetti
  • 1 lille hakket løg
  • 2 fed hvidløg (hakket eller mast)
  • 10 champignons i skiver
  • 2 håndfulde grønne bønner
  • 2½ dl skummetmælk
  • 2 spsk hvedemel
  • Olie til stegning
  • Salt og peber
Ingredienserne

Kog pastaen som anvist på pakken. Svits løg og hvidløg i olien. Ryst mælk og mel sammen til en jævning. Tilsæt champignons, og steg til det meste af væden er væk. Smid bønnerne i gryden (det gør ikke noget at de stadig er frosne). Steg videre til bønnerne er varmet igennem. Hæld mel- og mælkeblandingen over grøntsagerne og rør rundt. Skru ned for varmen og lad det småboble lidt under omrøring. Smag til med salt og peber. Vend pastaen i saucen og server. 


Læg og hvidløg sauteres
Champignons tilsættes
Bønner tilsættes
Klar til servering
Jeg er så heldig at være velsignet med en bh-størrelse der er en god del større end gennemsnittet, men jeg er ikke så bred, så siden jeg gik ud af 9. klasse har det altid været problematisk at skaffe bh'er der passede ordentligt og som ikke kostede en formue. På et tidspunkt opdagede jeg Bravissimo, som fortjener stor ros og ikke kan anbefales nok. Det er en britisk undertøjskæde, som er specialiseret i store størrelser - og de har den bedste service man kan forestille sig. Man skal slet ikke være betænkelig ved at købe online. Hvis man er i tvivl om størrelser, så kan man gribe et målebånd og ringe til dem, så guider de en igennem. Anledningen til at skrive om dette kom, da jeg opdagede at min yndlings webshop Asos, også er begyndt at sælge undertøj jeg kan passe! Det er jo simpelthen helt fantastisk. Der er nogle enkelte ting, der er gengangere på de to sider, men ellers er Asos' undertøj en helt anden stil. Hvor Bravissimo laver mange søde, pigede modeller, er Asos' mere sexede. Jeg er så ærgelig over at mit budget for denne måned er så stramt. Har udset mig flere sæt, jeg gerne vil have, og som nok ryger i indkøbskurven første december, hvis ikke de er udsolgt inden. Min familie gør det ikke så meget i online shopping, så det er nok håbløst at ønske sig det i julegave.

    

Jeg har virkelig været slem til det med online shopping. Jeg har så meget tøj, at der ikke kan være mere i min lille lejlighed, og tro mig - det er sorteret og der blev ryddet grundigt ud da jeg flyttede.

Det er så dejligt at få kommentarer til sine indlæg. Jeg bliver helt opløftet, når jeg ser der er nogen der læser hvad jeg skriver, og måske endda kan bruge noget af det. Jeg bliver helt smigret hver gang NewyorkerByHeart kommenterer - hun er min første (og i skrivende stund eneste) faste læser, udover min dejlige søster, som har fulgt med fra starten. Det var hendes blog, som inspirerede mig til at gå i gang med at blogge selv, og jeg er så glad for jeg er startet, selvom de fleste synes det er lidt sjovt at jeg tager billeder af al min mad.
I dag så jeg så en kommentar fra Tanja, der også har en blog. Den hedder Ajnat.dk og så kommer man jo helt til at fordybe sig i den. Tanja har i øjeblikket gang i en Giveaway, som jeg synes er et fantastisk koncept. Jeg har også selv overvejet det, men det virker lidt fjollet, når der nu ikke er så mange der læser med. Det kommer nok på et tidspunkt. Da jeg ikke har noget i den stil i gang, kan i følge linket her til Tanjas lille konkurrence om man vil. Jeg kan kun anbefale at man deltager.
Når jeg sidder og læser Tanjas blog, bliver jeg helt skruk. Det er forfærdeligt. Jeg er slet ikke et sted hvor jeg skal have børn lige nu, men jeg vil så gerne! Mine æggestokke er i hvert tilfælde klar. Det er åbenbart ikke så nemt at slukke for det dersens biologiske ur, når først det er blevet tændt. En midlertidig løsning var læsning i min nye Embryologi-bog - læren om fostre. Det er en forfærdelig bog med kromosomfejl, statistikker og frygtelige billeder, som får mig til at tænke "godt jeg ikke er gravid". Desværre virker det ikke så længe af gangen.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Folk synes også at det var MEGET spøjst at jeg tog billeder af al vores mad i starten - og kæresten krummer stadig tæer når vi er på restaurant og jeg hiver kameraet frem :-)

Jeg er VILD med helt simple pastaretter - ok, jeg er vild med pastaretter i det hele taget, men det er en helt anden sag...

Mange hilsner
Birthe

Anonym sagde ...

Har læst en vampyrs bekendelser og elskede den! Har også tænkt mig resten af bøgerne skal smides på :) - det er dog mange år siden jeg læste den, så er jo nok en god ide at starte med den og så læse resten af serien derefter :)

Danser I Regnen sagde ...

Hej Birthe, det er rart at vide at jeg ikke er den eneste med det "problem" hehe.

Danser I Regnen sagde ...

Hej Rikke, hvis det er kan man sagtens gå i gang med de andre, uden at have læst eller genlæst En Vampyrs Bekendelser. Men den er selvfølgelig værd at læse igen uanset hvad ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...