søndag den 6. marts 2011

Så småt tilbage - Nu som kaffedrikker

Computerarrangementet herhjemme er stadig ikke i nærheden af optimalt, men nu er der kommet nyt tv til og det fungerer som midlertidig skærm.
Det betyder at lige pt. foregår blogging fra stuegulvet, hvilket er en smule koldt og ikke voldsomt behageligt, men forhåbentlig har jeg min bærbare tilbage om max et par uger - og måske endda en ordentlig skærm til min stationære.

I mellemtiden sker der jo ting og sager i mit liv. Og her i denne weekend kan jeg officielt betragte mig selv som kaffedrikker.
Vi holdt housewarming sidste lørdag, og en af de mange fine gaver vi fik, var en Bodum stempelkande og en god pose kaffe dertil. Super gave fra nogle dejlige drenge ^_^.

Jeg har et stykke tid forsøgt at tilegne mig kaffe (et par måneder sådan ca.), og strategien har været at smage når andre fik en kop. Da jeg her i weekenden fik besøg af min veninde, Fie, fra København, skulle hun selvfølgelig have en kop ordentlig kaffe, så den nye stempelkande kom i brug, og jeg lavede en kop mælk med sukker (eller rettere - Hermesetas) og en smule kaffe. Det smagte ikke blot tåleligt, men ganske udemærket, så jeg tog skridtet videre til kaffe med mælk og sukker, for bagefter at droppe mælken. Det søde kan jeg ikke undvære endnu, men jeg kan fornemme at det kommer på et tidspunkt.


Jeg må indrømme at jeg er lidt oppe og køre over det kaffedrikkeri. Det er super fedt, for i næste uge skal går turen til Jylland og madbloggertræf med Newyorkerbyheart og LaTascha. Det var egentlig meningen der skulle være foredrag med Claus Holm, men da han har aflyst bliver det istedet Growers Cup, der kommer til at stå for den del af underholdningen - og det er jo kaffens verden det kommer til at handle om. Jeg forestiller mig det giver mening på en lidt anden måde når man selv drikker kaffe ^_^.
Jeg glæder mig sindsygt meget til det træf - Det bliver simpelthen fantastisk at møde så mange dejlige og dygtige madbloggere, for ikke at tale om at jeg har store forventninger til god mad og kage!

2 kommentarer:

Newyorkerbyheart sagde ...

Dejligt at se dig tilbage i cyberspace :-)

Jeg glæder mig til at møde dig - og håber at du vil synes om at blive indført i kaffens verden....

Mange hilsner
Birthe

Danser I Regnen sagde ...

I lige måde Birthe - det er jeg slet ikke i tvivl om at jeg vil ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...