lørdag den 19. marts 2011

Hawaitema og et par anmeldelser

Fredagen før madbloggertræffet stod den på fødselsdagsfest med hawaitema. Symaskinen og kassen med stof blev fundet frem, og der blev kreeret til den store guldmedalje.
Kjolen var dejlig nem at sy, det er egentlig bare et stykke orange viscose jersey, jeg har haft liggende længe, som er syet sammen til et rør. Den sidste del blev ikke syet sammen - man kan jo ikke tage til hawaifest uden at vise en smule ben. Til sidst blev der syet nogle silkebånd på som stropper. Ganske fint resultat hvis jeg selv skal sige det. Makeuppen blev stykket sammen af effect powders fra Gosh og Mac. Som base bruger jeg Waterproof Eye Shadow Stick (også fra Gosh). Det gør altså at makeuppen holder hele natten - og hele næste dag med for den sags skyld.
Festen varede til den lyse morgen, og i et oplyst øjeblik erkendte jeg, at jeg aldrig ville komme op kl. 9, hvis jeg gik hjem og lagde mig til at sove ved 7-tiden. Derfor endte jeg med at sove på en sofa, og tage direkte videre til intromøde med Sexekspressen om lørdagen. Det er en organisation under IMCC, der har til formål at tilbyde seksualundervisning til børn i folkeskolens 7.-10. klassetrin. Det var supersjov undervisning, trods tømmermænd og en del undren over den kreative påklædning. Jeg glæder mig allerede til at komme i gang med projektet.
Efter mødet gik turen hurtigt forbi hjemmet, hvor jeg lige kunne nå at skifte tøj og hoppe på cyklen hjem til Anne, så vi kunne komme afsted til madbloggertræffet. Makeuppen var der altså ikke tid til at fjerne, men den sad faktisk også perfekt, og blev siddende hele aftenen. Jeg var ret imponeret.

Der har selvfølgelig også været tid til at få prøvet nogle flere af alle de lækre produkter, vi fik med i vores goodie bags.
Det ene var denne granatæble/hindbær juice fra Kildespring. Jeg kan ikke sige så meget andet om den end at jeg elsker smagen. Jeg havde høje forventninger, fordi jeg elsker granatæble og hindbær, og jeg blev ikke skuffet. Jeg køber normalt ikke hverken juice, smoothies, sodanvand eller lignende, fordi jeg foretrækker at få mine daglige kalorier, fra kilder der mætter noget mere. Men jeg må erkende at jeg sagtens kunne finde på at købe denne her igen - den ville fungere fint for mig i et svagt øjeblik, når man er ude og handle og er ved at gå sukkerkold (dårlig kombi). Her ville den være genial at forfriske sig med. I øvrigt også fin til diverse skovture og picnics til sommer.


Så var der pålægschokoladen fra Løgismose. Jeg må lige starte med at sige at jeg ikke er så god til mørk pålægschokolade. Jeg er en af de fesne personer, som kun kan lide den lyse. Jeg ved godt at mørk er bedst og sundest og alt det der, men når der skal snaskes skal der altså snaskes. Den mørke chokolade bruger jeg i konfekt, bagværk, müsli og alt muligt andet.
Af samme grund er jeg heller ikke helt vild med denne pålægschokolade, for her er altså kakao for alle pengene. Den har en høj kakaoprocent (65 %) og skiverne er gigantisk tykke! Der er virkelig tale om kvalitet - det kan både ses og smages. Det er lidt trist at god kvalitet er lidt spildt på mig i denne sammenhæng, men det gør altså ikke chokoladen mindre god. Lea var begejstret så jeg tør godt give uforbeholdne anbefalinger.

4 kommentarer:

Bianca sagde ...

Tak for sidst!
Det var super hyggeligt at møde dig!
Din make-up var super fin hele dagen.. :)
Håber du har fået det bedre!
Knus

Danser I Regnen sagde ...

Hej søde Bianca, tak i lige måde ^_^. Jeg har fået det meget bedre, stadig lidt småforkølet, men slet ikke i nærheden.
Jeg tænker at vi skal have arrangeret et lille Odense-arrangement?

Newyorkerbyheart sagde ...

Jeg vil med, jeg vil med - selvom jeg ikke bor i Odense ;-)
Jeg skal bare lige igennem denne lidt triste tid...

Du havde de flotteste øjne jeg har set, de var meget dragende og bestemt festlige.

KH
Birthe

Danser I Regnen sagde ...

Hej Birthe, mange tak - jeg var også ret stolt over resultatet. Normalt ville jeg dog ikke have valgt en så dramatisk makeup til den type arrangement hehe.
Du er meget velkommen til at komme. Det bliver heller ikke lige her og nu hvis jeg skal være en del af det. Jeg har snart eksamener, så de skal også lige overstås :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...