lørdag den 26. marts 2011

Eksamenstravlhed

Det er snart eksamenstid. Mere præcist defineret skal jeg op i genetik (3 timers skriftlig prøve uden hjælpemidler) samt statistik og epidemiologi (2 timers skriftlig prøve MED hjælpemidler - heldigvis) på mandag. Derudover får vi en opgave udleveret i sundhedspsykologi tirsdag kl. 12, som vi så har til fredag kl. 12 til at skrive.
I tirsdags stod den på aflevering af en anden opgave, som også tæller med i eksamen. Det var også det dejligste vejr i verden, så opgaveaflevering, "læseferiens" start og det dejlige vejr blev fejret med kolde classic i solen på Uni. Nøj det var godt. Mega hyggeligt at slutte skoledagen på den måde, men det er vist ikke noget der skal ske for tit. Det er rigeligt alkoholiserende at være studerende som det er.

Jeg og Lea med Albani Classics
Eksamenstiden betyder også at den står på rimelig simpel mad. Jeg arbejder jo mandag og hveranden tirsdag aften, hvor jeg sidder hos en multihandicappet dame. Jobbet involverer aftensmad, men der skal ikke laves de store udskejelser. Der er købt ind på forhånd til oftest kedelig mad, og det skal kunne laves på ca. en halv time. I tirsdags var det dog lidt en treat. Den stod på aspargessuppe fra Allégårdens Slagter, og den var meget lækker. Jeg er sikker på den ikke er god for kalorieregnskabet, jeg fornemmer en god del fløde, men for Søren den smager godt. Serveret med kødboller og flûtes med smør - mums.


Det var nemt og hurtigt - suppen skulle bare varmes og kødbollerne hældes i og varme med.

2 kommentarer:

Janne B.T. sagde ...

Held og lykke med alle eksaminerne! Hold kæft jeg hader dem uden hjælpemidler :(

Danser I Regnen sagde ...

Ja de er godt nok også djævelske. Men når man læser medicin kan man ligeså godt vende sig til dem - det er jo langt størstedelen :-S

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...