mandag den 28. marts 2011

Kartoffel/Porresuppe med bacon

Altså det er jo ikke gourmet, og det er heller ikke særlig avanceret. Men for dælen hvor smager det altså godt! Ganske simpel opskrift - fik også prøvet hønsebouillonen fra Oscar, den var rigtig god.

Nem kartoffel/porresuppe (2 portioner - Rækker til én sulten studerende)

  • 5 små kartofler
  • 1 porre
  • 1 tsk hønsebouillon
  • Salt og peber
Skræl kartofler og porrer og skær i stykker. Kom grøntsagerne i en gryde og hæld vand over til det dækker. Tilsæt bouillon og lad det koge mindst en halv time.
Blend og smag til med salt og peber

Server straks med gavmilde mængder bacon.

Man kan lave suppen endnu hurtigere ved at skære grøntsagerne i helt små stykker, så skal de kun koge et kvarter. 


Det er ganske simpelt, men jeg synes virkelig det smager så englene synger. 

Nu er 2/3 af eksamenerne overstået og jeg tror de er gået godt. Vi får svar den 28. april (eller det er det der er blevet meldt ud, så må vi se om det holder), men jeg er ret sikker på at eksamenerne er bestået og det er mit succeskriterie. 
I morgen kl. 12 får vi så vores opgave i sundhedspsykologi. 6 sider skal vi skrive, det burde være til at overskue på 4 dage. Nu er tricket bare ikke at blive lokket af alle de fester der er planlagt hele ugen fordi folk bliver færdige med eksamen. Der er dømt grillhygge i morgen eftermiddag og madklub i morgen aften. Onsdag og torsdag er der fest for henholdsvis modul 9 og 5, der bliver færdige med deres eksamener og fredag er der fælles fest for alle medicinere. Det skal nok blive en sjov uge ^_^.
Til gengæld er vi tilbage og kører hardcore allerede på mandag. Der starter modul 4, som skulle være mega hårdt, og hvis jeg ser på mængden af undervisningstimer, så er det vist ganske korrekt. Men det er jo at tage det som det kommer, der er ikke andet at gøre.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...