torsdag den 7. oktober 2010

Hvidløgsbrød

Min gode veninde Fie har en sikker vinder, vi næsten altid får, når vi er derhjemme (ud over hendes dræber Oreo is). Jeg har ikke fået hendes opskrift, men jeg har ladet mig inspirere


Hvidløgsbrød inspireret af Fie
  • 6 skiver godt brød (jeg brugte ciabatta)
  • 3 tomater
  • 2 fed hvidløg
  • Olivenolie til pensling
  • 2 håndfulde revet cheddar og mozzarella
  • Salt og peber
Brødet pensles med olivenolie.
Tomater og hvidløg køres i minihakkeren til en fornuftig konsistens. Den skal være fin nok til at smøre på brødet, men må gerne have tekstur.
Tomatmassen lægges på brødet og krydres med salt og peber. Til sidst drysses osten over.
Brødene bages i ovnen ved 200 grader til osten er smeltet. Ca. 10 minutter.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...