tirsdag den 14. december 2010

At være eller ikke være i forhold med en misbruger

Resultatet blev "ikke". Der er sket en del ting i weekenden, der bare har fået bægeret til at flyde over. Han er et dejligt mennesker under alle problemerne og jeg elsker ham virkelig, men han ødelægger mig og det kan jeg ikke lade han gøre.
Man kan være misbruger på mange måder og af mange ting. Jer har nok selv noget der tangerer et misbrug når det gælder slik, kage og desserter. Min vægt er et resultat af det "misbrug". Man kan være afhængig af stoffer, alkohol eller computerspil. Når man begynder at prioritere sådan nogle ting over sine kære, så der et alvorligt problem.
Jeg må acceptere at jeg ikke kan løse den slags problemer for andre, uanset hvor gerne jeg vil. Jeg kan ikke holde til de knubs det giver at stå på sidelinjen og se til mens en jeg elsker ødelægger sig selv. Jeg ville ønske han ville erkende hvor stort problemet er og få noget hjælp, måske ville vi så kunne få et forhold til at fungere, men det tror jeg desværre ikke han er klar til. Jeg kan ikke vente på det mere.
Published with Blogger-droid v1.6.5

4 kommentarer:

Newyorkerbyheart sagde ...

Det gør mig ondt at læse, men godt at du passer på dig selv.
Jeg tror at du gør ret i at trække dig, du kan ikke hjælpe nogen, der ikke vil. Det skal komme fra ham, kun der kan I måske komme videre.

Knus
Birthe

Danser I Regnen sagde ...

Tak for støtten. Det er ikke nemt, men det er det rigtige at gøre.

Tanja sagde ...

Håber du har det godt..
Jeg har glemt ALT om det armbånd du vandt hos mig.. Sorry!
Sender det til dig i det nye år.. :)

Tanja

Danser I Regnen sagde ...

Holder mig i hvert tilfælde oven vande.
Det er helt i orden, du sender det bare når du har tid :)
Godt nytår

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...