Lagkage - Mammas Mokkasatan
- 3 lagkagebunde
- ½ l piskefløde
- 1 spsk instant kaffe
- 1 pose makroner (køber dem de har i Fakta, kan ikke huske hvor meget der er i, juster evt. efter smag)
- 1 pose valnødder (ca. 200 g)
Mokkasmørcreme
- 1 pk blødt smør (250 g)
- 250 g flormelis
- 1 spsk instant kaffe
- 2 spsk kogende vand
Skær smør i små stykker og pisk sammen med flormelis til du har en ensartet smørcreme. Tilsæt kaffen og pisk videre.
Smør kagen med cremen og pynt evt. med hakket chokolade.
Jeg bruger en dejskraber til at smørre kagen ind og gør det i to omgange. En grov tur til at starte med, derefter sættes kagen på køl en halv til en hel time (smørcremen skal ikke på køl, det er vigtigt at den er blød). Så tager jeg den ud og giver den en omgang mere, hvor jeg gør mig mere umage med at det hele er pænt og jævnt..
Pynt evt. med hakket chokolade og sæt kagen på køl en halv times tid (mindst) før den serveres, så cremen er fast.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar